Powierzchnia dojrzałych owoców jest biało-kremowa, a miąższ ma kolor ananasa. Białe poziomki, nawet gdy są już bardzo dojrzałe, zachowują jędrność i nie gniotą się tak, jak czerwone. Znacznie lepiej znoszą kontakt z wodą. Mogą być dużą atrakcją dla osób, które nie słyszały o białych poziomkach, a także urozmaiceniem kolorystycznym do przyrządzania ciast z galaretką.
Page 2
Powierzchnia dojrzałych owoców jest biało-kremowa, a miąższ ma kolor ananasa. Białe poziomki, nawet gdy są już bardzo dojrzałe, zachowują jędrność i nie gniotą się tak, jak czerwone. Znacznie lepiej znoszą kontakt z wodą. Mogą być dużą atrakcją dla osób, które nie słyszały o białych poziomkach, a także urozmaiceniem kolorystycznym do przyrządzania ciast z galaretką.
Page 3
Powierzchnia dojrzałych owoców jest biało-kremowa, a miąższ ma kolor ananasa. Białe poziomki, nawet gdy są już bardzo dojrzałe, zachowują jędrność i nie gniotą się tak, jak czerwone. Znacznie lepiej znoszą kontakt z wodą. Mogą być dużą atrakcją dla osób, które nie słyszały o białych poziomkach, a także urozmaiceniem kolorystycznym do przyrządzania ciast z galaretką.
Page 4
Powierzchnia dojrzałych owoców jest biało-kremowa, a miąższ ma kolor ananasa. Białe poziomki, nawet gdy są już bardzo dojrzałe, zachowują jędrność i nie gniotą się tak, jak czerwone. Znacznie lepiej znoszą kontakt z wodą. Mogą być dużą atrakcją dla osób, które nie słyszały o białych poziomkach, a także urozmaiceniem kolorystycznym do przyrządzania ciast z galaretką.