Twój Ogrodnik

0
10

Powierzchnia dojrzałych owoców jest biało-kremowa, a miąższ ma kolor ananasa. Białe poziomki, nawet gdy są już bardzo dojrzałe, zachowują jędrność i nie gniotą się tak, jak czerwone. Znacznie lepiej znoszą kontakt z wodą. Mogą być dużą atrakcją dla osób, które nie słyszały o białych poziomkach, a także urozmaiceniem kolorystycznym do przyrządzania ciast z galaretką.

Page 2

Powierzchnia dojrzałych owoców jest biało-kremowa, a miąższ ma kolor ananasa. Białe poziomki, nawet gdy są już bardzo dojrzałe, zachowują jędrność i nie gniotą się tak, jak czerwone. Znacznie lepiej znoszą kontakt z wodą. Mogą być dużą atrakcją dla osób, które nie słyszały o białych poziomkach, a także urozmaiceniem kolorystycznym do przyrządzania ciast z galaretką.

Page 3

Powierzchnia dojrzałych owoców jest biało-kremowa, a miąższ ma kolor ananasa. Białe poziomki, nawet gdy są już bardzo dojrzałe, zachowują jędrność i nie gniotą się tak, jak czerwone. Znacznie lepiej znoszą kontakt z wodą. Mogą być dużą atrakcją dla osób, które nie słyszały o białych poziomkach, a także urozmaiceniem kolorystycznym do przyrządzania ciast z galaretką.

Page 4

Powierzchnia dojrzałych owoców jest biało-kremowa, a miąższ ma kolor ananasa. Białe poziomki, nawet gdy są już bardzo dojrzałe, zachowują jędrność i nie gniotą się tak, jak czerwone. Znacznie lepiej znoszą kontakt z wodą. Mogą być dużą atrakcją dla osób, które nie słyszały o białych poziomkach, a także urozmaiceniem kolorystycznym do przyrządzania ciast z galaretką.